Yaşam

Aldatma 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Tarık, Güzide’yi Zor Duruma Getirmeye Çalışıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Aldatma 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güzide, Ozan’ın sevgilisi Zeliş’in Yeşim’in kuzeni olduğunu öğrenir. Annesinin Yeşim’i takip ettiğini ve Güzide’ye komplo kurduğunu öğrenen Zeliş şoke olur. Dilek’in Tarık’tan hamile olduğunu öğrenen Yeşim, onunla tartışır ve karakol olur. Hile 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tarık, Güzide’nin işini zorlaştırmaya çalışıyor.

Tarık, Güzide’yi Zor Duruma Getirmeye Çalışıyor!

Aldatma dizisi 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serinin son bölümünde; Güzide, Yeşim’i köşeye sıkıştırır ve evindeki eşyaları sattığını kanıtlar. O sırada Ozan kız arkadaşıyla konuta gelir. Zeliş, annesi ve kuzeni Yeşim’i orada görünce şok olur. Ortada oraya gelen Tarık, kendisini öldürmek isteyenin Yeşim olduğunu öğrenir ve çocuğunu asla göstermek istemediğini söyler.

Hile 28. Bölümde Ne Oldu?

Eve döndüğünde Yeşim Zeliş’e Güzide’nin evini neden soyduğunu açıklamaya çalışır. Tarık kızını da alıp otele gider. Yeşim, kızını görmek için otele gidiyor. Tarık onu oradan uzaklaştırır. Ancak Yeşil, orada çalışan Tarık’ın Dilek adında bir kadından hamile kaldığını ve onu tehdit etmeye hazırlandığını söylüyor.

Zeliş kurye olarak çalıştığı Oltan’a gider ve yüklü bir avans ister. Aldığı parayla Güzide’ye gidip parayı verir ve Yeşim’in çaldığı eşyaların parasını geri vermek istediğini söyler. Yeşim, Tarık’ın başka bir hanımla ilişkisi olduğunu öğrenir.

Oylum bir taksiye biner ve büyük bir kaza geçirir. Nasılsa Behram onu ​​orada bulur ve Oylum’u kurtarır. Aslında Behram, Ailenin Oylum’un kendisine hamile olduğunu öğrenmesini istemektedir.

Behram annesine evleneceğini söyler ve onu İstanbul’a davet eder. Ortada Güzide, Ali Sezai’yi hapisten çıkarır ve ona bir yuva ayarlar. Elmas, Tarık’a gider ve Güzide’nin ondan boşanmak istediğini söyler. Güzide’ye bir teklif olduğunu ve ondan hiçbir şey istemediğini söyler.

Ondan sadece bu iş için avukatlık ücreti istediğini söylüyor. Duruşma günü onunla görüşeceğini söyler ve vedalaşır. Yeşim ise konuşmalarını dinliyor. Tarık, Ali Sezai’nin dışarıda olduğunu öğrenir ve bunun onun yüzünden olduğunu herkesin bildiğini öğrenir.

Taırk’tan hamile kalan Dilek doktora gider. Yeşim’in teyzesi onun gerçekten hamile olduğunu öğrenmek için onu takip eder. Tarık, mahkemede Güzide’den boşanmak istediğini söyler ve ardından yaptıklarından dolayı özür diler.

Yeşim ise Dilek’i bulur, köşeye sıkıştırır, o çocuğu elinden aldırmasını söyler, yapmazsa onu öldüreceğini söyler ve saçını yolar. Dilek karakola gider ve Yeşim’den şikayetçi olur. Yeşim ve teyzesi tüm suçlamaları reddediyor.

Tarık ve Güzide’nin boşanma davası sürüyor. Boşanma davasında kaybedeceğini bilen Tarık, Güzide’den boşanmak istemediğini beyan eder.

Aldatma 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tarık, Güzide’den Boşanmaktan Vazgeçti!

haberakoren.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu